Over mij • Styled By Debby
159
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-159,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Laat ik mij even voorstellen,

Ik ben Debby Lakerink en de trotse eigenares van Styled by Debby. 

Kleding, stoffen, mode en make up. Het loopt allemaal als een rode draad door mijn leven. Als klein meisje mocht ik al met mijn vader mee naar de markt om te helpen in de verkoop van modestoffen. Mijn moeder leerde mij al vroeg hoe ik zelf kleding kon maken. Het was dan ook geen verrassing dat ik de opleiding in mode & textiel ben gaan volgen. Tijdens mijn werk in diverse kledingzaken heb ik veel ervaring opgedaan in het aankleden en stylen van dames en heren.

 

Ik kwam in aanraking met kleur en stijl en wist gelijk dat dit de aanvulling was op mijn passie voor mode die ik nog zocht; Het ontbrekende puzzelstukje.

 

Als imageconsultant kijk ik naar de persoon die jij bent. Jezelf goed en aangenaam kleden begint met het kennen van je figuur en kleurtype. Als je je hier bewust van bent, kun je eenvoudiger een keuze maken en je richten op stoffen, kleuren, stijlen die jou goed staan. Dit wil ik je graag leren. 

 

Lieve groet,

 

Debby

StyledbyDebby_Over-mij_Debby

 “Als imageconsultant kijk ik naar de persoon die jij bent.” 

StyledbyDebby_Over-mij_02

Waar heb jij

behoefte aan?

Wil je graag wat meer zichtbaarheid? Tijdens een kleuradvies leer je welke kleuren jou laten stralen. Voel je je onzeker met je figuur? Bij een figuuradvies leer je het accent te leggen op jouw mooiste punten. Ben jij zoekend naar een eigen stijl, iets waar jij je happy en thuis in voelt. Dan is een stijladvies echt iets voor jou. Is jouw kledingkast een chaos en weet je niet hoe je kleding anders kunt combineren. Dan kom ik samen met je shoppen in je eigen kledingkast. Tijdens een garderobecheck maak ik nieuwe set met je eigen garderobe. 

Recensies