kledingadvies image consultant

Kleding combinatie sessie

  • Draag je alleen maar de kleding bij elkaar, omdat je dit zoals set kocht.
  • Draag je kledingstukken niet meer, omdat je niet weet wat erbij kan gecombineerd worden.
  • Pak jij altijd dezelfde, vertrouwde combinaties
  • Wil je wel een keer iets anders uitproberen

 

Hoeveel punten kon jij er met ja beantwoorden? Geeft geen prettig gevoel toch.

Hoe fijn zou het zijn als je ‘s morgens je kledingkast opendoet zonder twijfels, omdat je zoveel leuke kleding hebt waar jij echt blij van wordt. Kleding waar je jezelf mooi, zelfverzekerd en blij in voelt. Kleding die je moeiteloos kunt combineren met elkaar. Outfits waarmee jij laat zien wie jij bent!

Klinkt dit als iets voor jou, dan is de kledingkast combinatie sessie echt iets voor jou.

Nieuw: De kledingkast combinatie sessie

Heb jij een kledingkast met items waar je eigenlijk wel blij mee bent, wie wel laten zien wie jij bent. Het enigste wat ontbreekt is het combineren. Je pakt steeds weer de combinatie hoe je het ook in de winkel kocht en is het bovenstuk versleten dan wordt de combinatie niet meer gedragen en in het ergste geval het andere kledingstuk ook helemaal niet meer.

Met mijn 25 jaar ervaring uit de -kleding- winkels kan ik heel snel een kledingkast(en) scannen en kan snel en moeiteloos kledingstukken met elkaar combineren. Door dit samen met mij te doen, leer ik je nieuwe combinaties te maken met je eigen kleding. Met mijn ervaringen en tips leer ik je het zo dat je in de toekomst makkelijker zelf de combinaties kunt maken.

 

HOE GAAN WE TE WERK

Telefonisch bespreken we vraagpunt. Je ontvangt nadien van mij een vragenlijst, want ik wil je graag beter leren kennen. Hoe beter ik jou ken, hoe beter ik weet hoe ik jou kan helpen en hierdoor kunnen we makkelijker we door je kledingkast heen gaan. We plannen samen een datum om aan de slag te gaan.

WAT LEVERT HET JOU OP

Nieuwe combinaties in kleur of prints waar je niet van had gedacht dat deze bij jouw passen. Combinaties die jouw figuur en kleur meer tot zijn recht laten komen. Een kledingkast met nieuwe combinaties en tips om achteraf ook er zelf mee door te blijven gaan. Gun jezelf een mooie kledingkast, zodat het jouw persoonlijk meer rust en energie geeft. Je zult zien dat je met je kledingstukken steeds creatiever gaat worden en niet baalt als er een kledingstuk versleten is. Je weet namelijk nu hoe je dit moet oplossen

TIJDSDUUR

De kledingkast combinatie sessie is te boeken vanaf drie uur, mochten er meer uur nodig zijn dan is dit per sessie bij te boeken.

VOOR WIE

Deze sessie is écht voor de dames die meer diversiteit in hun kledingkast willen. Willen weten hoe ze het maximale uit hun kledingkast kunnen halen, maar ook uit zichzelf. Vrouwen die een duurzame en bewustere keuze willen maken met hun kleding.

 

Is dit echt iets voor jou of heb je nog vragen laat dan via hier even een bericht voor me achter dan neem ik contact met je op.

Stralende groet, Debby

 

PS
Heb jij een vriendin dit ook zeker moet lezen, deel het dan met haar via de share knop hieronder. Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de berichten die ik met jullie deel, Laat dan hier je gegevens achter.

Debby
info@styledbydebby.nl
Geen reactie's

Geef een reactie