Moet je een jurk aan met een bruiloft? • Styled By Debby
1395
post-template-default,single,single-post,postid-1395,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Moet je een jurk aan met een bruiloft?

Moet je een jurk aan met een bruiloft?

Leuk zo’n blog over wat je aan moet met een bruiloft, maar ik heb er niks aan want ik draag echt nooit geen jurken of rokken, moet je een jurk aan naar een bruiloft? Of mag dit ook iets anders zijn? Dit was 1 van de reacties die ik kreeg over het blog over bruiloft stressIk kan me heel goed voorstellen als je nooit geen jurk draagt en je op zo’n dag er wel één draagt, je je de hele dag diepongelukkig kunt voelen. Vervolgens zal de jurk na de bruiloft achter in de kast belanden om nooit het daglicht meer te zien. Dit lijkt mij niet helemaal de bedoeling. Ik ga er van uit dat je na de bruiloft je outfit nog met veel plezier wilt dragen!

Er zijn natuurlijk genoeg andere redenen waarom jij geen jurk zou kunnen of willen dragen. Er zijn dames die graag een jurk zouden willen dragen maar het niet kunnen/willen omdat ze spataderen hebben en graag hun benen bedekt houden. Als je dit hebt en je wilt toch graag een jurk dragen kies dan voor een lang model jurk. Heb jij een ander probleem en weet je niet wat je hier mee moet, misschien heb ik een idee voor jou of lees dit blog eens over het camoufleren van vlekken op je benen.

Probeer er eens over na te denken voor dat je gelijk een streep door een jurk dragen heen zet. Misschien dat je nog niet jouw model hebt gevonden, bij een figuuradvies leer ik je welke jurk voor jouw figuur geschikt is.Toch besloten om een streep door de jurk te zetten dan zijn de volgende alternatieven misschien iets waar je aan zou kunnen denken.

Jumpsuit

Een jumpsuit is een mooi alternatief voor een jurk. Hou hierbij rekening dat het van een mooie stof is en geen tricot vakantiepakje, dit zit natuurlijk fantastisch maar het oogt wel erg sportief voor de gelegenheid. Zoek dus naar een mooie kwaliteit die ook geschikt is voor jouw bodytype.
Stijl het af met een paar leuke hakken en accessoires.

Een broek

Een broek, lees pantalon, chino of palazzo broek dus geen donkere spijkerbroek of katoenen skinny. Op een broek draag je een top of blouse, geen t-shirt. Af stijlen met een paar goeie hakken. Tja die hakken maken het toch wel weer vrouwelijk.

Een pak

Heb je al eens aan een pak gedacht voor een bruiloft? Super vrouwelijk!

Dresscode

De 2e vraag die kwam was of je je aan de dresscode moest houden als die op de uitnodiging staat.
Het antwoord is heel simpel, Ja! Het is de wens van het bruidspaar, het is hun grote dag dus dan is het wel zo netjes om je daaraan te houden. Het is voor 1 dag daarna mag je weer fijn jezelf zijn.

Is de dresscode een kleur waar je niks van in je kast hebt hangen of helemaal niks mee hebt omdat de kleur je gewoon niet staat?

Misschien heeft een vriendin wel iets in de juiste kleur, staat de kleur je niet kijk dan eens naar accessoires in de juiste kleur.  (misschien ook wel bij een vriendin uit de kast?) Zo pas je je toch een beetje aan het thema van de bruiloft.

Wat kan je nu echt niet aan?

De 3e vraag was wat je nu echt niet naar een bruiloft aan kunt trekken.
Iedereen besteed op zijn of haar manier aandacht aan zijn kleding om naar een bruiloft te gaan. Hier zullen de meningen altijd verdeeld over blijven. Maar om nu in een korte broek met flipflopslippers naar bruiloft te gaan?
Dus een klein lijstje met artikelen die je beter niet aan kunt trekken naar een bruiloft.
Spijkerbroeken
Korte broeken
Sweater vesten/truien
Fleece vesten/truien
Slippers

Mochten dit nu echt je favorieten kledingstukken zijn voor een bruiloft en je wilt hiervan af ik help je hier graag bij.

 

Succes ladies!

Debby
info@styledbydebby.nl
Geen reactie's

Geef een reactie