beroepsgeheimen

Mijn beroepsgeheimen….

7 oktober ging dan toch echt mijn allerlaatste werkdag in bij mijn werkgever. Afscheid van de Korte Rapenburgsestraat, de straat waarin ik 20 jaar heb gewerkt. Welke beroepsgeheimen nam ik allemaal met mij mee?  Toen de kinderen kwamen van full time naar parttime baan. Vervolgens in 2016 de start van Styled by Debby naast mijn parttimebaan. Het was een drukke tijd, maar ook heerlijk om te doen, maar toch wilde ik meer. Meer tijd kunnen steken in Styled by Debby, om iedereen nog meer te kunnen adviseren met een kleur– en of figuuradvies en tijd om al mijn ideeën te kunnen uitvoeren. Na lang wikken en wegen de knoop door kunnen hakken. Spannend? Zeker maar ook heerlijk om deze beslissing te durven nemen. Vrijheid om mijn eigen tijd in te delen. Meer tijd voor de kinderen, partner, mijn eigen bedrijf en niet geheel onbelangrijk tijd voor mezelf.

ik ben zwanger, maar niemand mag het nog weten.

Maar wat zal ik de winkel missen, jullie klanten, de leuk gesprekken. Mensen blij maken met hun outfit. Soms met een leuke kleine verassende tip en soms mega grote veranderingen. De dames die kwamen shoppen en vertelde; “ik ben zwanger, maar niemand mag het nog weten.” Ssttt, het is nog geheim! Om vervolgens 9 maanden later hun ieniemienie baby’tje trots te showen! Wat veel mini mensjes heb ik gezien, rondgewandeld en geschud in de wandelwagen zodat de mama’s nog even rustig kon passen. Wat zal ik jullie missen lieve mama’s!

Maar iedereen wie ik in de loop de jaren heb mogen helpen. Of het nu voor een vrolijke of een verdrietige gelegenheid was. Iedereen wie een sollicitatiegesprek had en daarna blij vertelde dat ze de baan hadden. Dank jullie wel voor het vertrouwen en het mogen adviseren.

De laatste jaren waren druk, hectisch, gezellig, leerzaam maar vooral druk. De kinderen zijn bijna 5 en 8 het cliché -geniet er maar van want de tijd gaat al zo snel-. Is echt! De tijd vliegt. Ik weet nog goed dat ik 3, bijna 4 jaar geleden met mijn opleiding als image consultant begon. Niet wetende, durven dromen dat ik nu hier zou staan. En toch is het zo, mijn droom om voor mezelf te kiezen er. Tijd om verder te gaan. Dames blij maken met hun outfit, trots zijn op zichzelf. Niet onzeker maar lekker in hun vel en niet meer piekerend voor die kledingkast. Wat moeten we nu weer aan?? Dus geen afscheid, maar welkom allemaal.

 

Lieve groet,

Debby

Debby
info@styledbydebby.nl
1 Reactie
  • José Zoeteman
    Geplaatst op 19:02h, 31 oktober Beantwoorden

    Wauw Debby mooi verhaal. Tuurlijk gaat de tijd veel te snel. Alles gaat door en wanneer je druk bent zeker. Spannend om lekker zelfstandige te zijn,het gaat jou ze zeker lukken. GEFELICITEERD en Succes !!Groetjes José. 😘

Geef een reactie