kledingkast opruimen

Kledingkast opruim sessie

  • Sta je vaak met je handen in je haar voor de kledingkast, omdat je geen idee hebt wat je aan moet doen?
  • Voel jij je schuldig, omdat je eigenlijk je andere kledingstukken ook echt een keer aan moet trekken?
  • Denk jij wel eens iets te vaak: Deze broek kan niet meer, want hij zit veel te strak. Maar wegdoen is ook jammer, eerst afvallen misschien past hij dan wel weer!
  • Moet je hoognodig weer een keer shoppen, maar heb je er geen zin in of geen tijd voor. En heb je eigenlijk ook wel genoeg in je kast hangen?
  • Hoeveel kledingstukken heb jij in je kast hangen en hoeveel kledingstukken daarvan draag je daar ook werkelijk van?
  • Vis jij met regelmaat kledingstukken uit je kast waarvan je niet wist dat je ze had!
  • Hangen er meerdere kledingstukken aan het eind van het seizoen nog met kaartjes en al in je kast?
  • Heb jij veel kledingstukken die dubbel over een kledinghanger hangt?

 

Hoeveel punten kon jij er met ja beantwoorden? Geeft geen prettig gevoel toch, misschien eerder stress?

Hoe fijn zou het zijn als je ‘s morgens je kledingkast opendoet zonder twijfels, omdat je zoveel leuke kleding hebt waar jij echt blij van wordt. Kleding waar je jezelf mooi, zelfverzekerd en blij in voelt. Kleding die je moeiteloos kunt vinden, omdat alles er overzichtelijk in ligt en hangt.

Nieuw: De kledingkast opruim sessie

Klinkt dit als iets voor jou, dan is de kledingkast opruim sessie iets voor jou.

Heb jij een kledingkast die vol ligt met items die je door de jaren heen hebt gekocht en misschien wel gekregen? Items waar je misschien heel blij mee was toen je ze kocht, maar die nu ergens in een hoek van je kast zijn beland, omdat je eigenlijk geen idee hebt hoe je ze moet combineren en waarvan je twijfelt of ze nog wel bij je persoonlijkheid passen?

Met mijn 25 jaar ervaring uit de -kleding- winkels kan ik heel snel een kledingkast(en) scannen en overzien hoe we een passend systeem voor jou kunnen maken. Afscheid nemen van kleding is gewoon weg niet makkelijk. Door dit samen met mij te doen, leer ik je bewustere keuzes te maken. Het afscheid nemen zal dan ook minder moeilijk zijn. Met mijn ervaringen en tips leer ik je het zo dat je in de toekomst makkelijker zelf de keuzes hierin kunt maken.

 

HOE GAAN WE TE WERK

Telefonisch bespreken we vraagpunt. Je ontvangt nadien van mij een vragenlijst, want ik wil je graag beter leren kennen. Hoe beter ik jou ken, hoe beter ik weet hoe ik jou kan helpen en hierdoor kunnen we makkelijker we door je kledingkast heen gaan. We plannen samen een datum om aan de slag te gaan. Hoelang we bezig zijn is afhankelijk van de hoeveelheid kleding, dit bespreken we samen in overleg. In een paar uur tijd kunnen we bergen werk verzetten.

WAT LEVERT HET JOU OP

Een overzichtelijke en opgeruimde kledingkast, met items waar jij blij van wordt. Gun jezelf een opgeruimde kledingkast, zodat het jouw persoonlijk meer rust en energie geeft. Je zult zien dat je met minder kledingstukken in je kledingkast creatiever gaat worden en blijer van de kleding wordt die er wel in je kast hangt. Nadien ontvang je van mij een uitnodiging tot een besloten Pinterestbord, hier deel ik alle tips met je hoe je het maximale uit je kledingkast blijft behouden.

TIJDSDUUR

De kledingkast opruim sessie is afhankelijk van de hoeveelheid kleding die jij hebt. We starten met drie uur, mochten er meer uur nodig zijn dan is dit per sessie bij te boeken.

VOOR WIE

Deze sessie is écht voor de dames die door de hoeveelheid kleding echt niet meer weten waar ze moeten beginnen. Heb jij jouw kleding op meerdere plekken (kasten) in je huis liggen. Als ik jou vraag om je kleding te tellen en je raakt de tel kwijt. Heb je op bovenstaande bijna alleen maar JA geantwoord dan wil ik jou helpen.

 

Is dit echt iets voor jou of heb je nog vragen laat dan via hier even een bericht voor me achter dan neem ik contact met je op.

Stralende groet, Debby

 

PS
Heb jij een vriendin dit ook zeker moet lezen, deel het dan met haar via de share knop hieronder. Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de berichten die ik met jullie deel, Laat dan hier je gegevens achter.

Debby
info@styledbydebby.nl
Geen reactie's

Geef een reactie