Jouw kledingkast-specialist! • Styled By Debby
1350
post-template-default,single,single-post,postid-1350,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Jouw kledingkast-specialist!

Jouw kledingkast-specialist!

Met 27 jaar ervaring in de verkoop van kleding en met een diploma op zak als Image Consultant. Weet ik als geen ander hoe jij blij kunt worden van je garderobe en kan ik me een ervaren kledingkast-specialist noemen!

Een outfit kan nog zo mooi en perfect gestyld zijn qua kleur en figuur, klopt het niet met wat jij van binnen voelt dan zal het geen goede match zijn en zal jij je nooit happy gaan voelen in jouw outfit. Bij Styled by Debby zal je geen make over krijgen, maar ga je kleding leren dragen waar jij blij van wordt en die écht bij jouw passen.

 

Waarmee kan ik jou helpen?

 

  • Een kleurenanalyse & advies
  • Een figuuranalyse & advies
  • Stijladvies
  • Shoppen in je eigen kledingkast

 

Door met een kleuranalyse & advies te kijken welke kleuren matchen bij jouw eigen natuurlijke kleuren. Het dragen van kleding en make up in de juiste kleur kan namelijk een groot verschil maken. Het is het verschil tussen er goed uitzien, en er… fantastisch uitzien. Door jouw unieke kleuren te dragen, oog je jonger, fitter én zien je er stralender uit. Wie wil dit nu niet?

Tijdens een figuuranalyse & advies laat ik je zien, hoe je trots op jezelf mag zijn en het accent te leggen op jouw sterkte punten. Daarnaast leer ik je ervaren welke pasvormen en stofmaterialen het mooiste bij je figuur passen.

 

Als je kleding draagt die bij jouw lichaam past, dan voelt dat heel natuurlijk en zelfverzekerd. Dit straal je dan ook uit. Dit komt door de juiste stoffen voor jouw lichaam en de juiste pasvorm die bij jouw lichaamsvorm hoort.

Met je handen in je haren voor je kledingkast is verleden tijd na een ‘shoppen in je eigen kledingkast-sessie’. Aan de hand van jouw vraagstuk neem ik een duik in jouw kledingkast. Combinaties voor je werk nodig, of juist een verschil maken tussen jouw dagelijkse kleding en werk kleding. Niet altijd het gevoel te hebben om in hetzelfde te lopen. Het kan allemaal.

Een outfit is pas compleet als jij er je eigen stijl aan geeft. Want niet iedereen is hetzelfde, gelukkig maar. Wil jij op onderzoek naar jouw stijl? Bij een stijlexpressie leer je welke stijl je hebt en hoe je dit gaat vertalen in je eigen kledingoutfits.

Wil jij een kledingkast die aansluit bij wie jij bent, van buitenkant, maar ook zeker van de binnenkant. Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Twijfel je welk advies het beste bij je past, laten we dan eerst een ☕ doen.

✉info@styledbydebby.nl | ☏0611481219 | www.styledbydebby.nl | jouw kledingkast specialist

Debby
info@styledbydebby.nl
Geen reactie's

Geef een reactie