etalage kleding

Haat of liefde, zonder kleding kun je niet

Kleding we dragen het elke dag. Je houdt ervan of je hebt er een hekel aan, één ding is er gemeen, je kunt niet zonder!

Kleding is een communicatiemiddel en zorgt -of je het nu leuk vindt of niet- voor een oordeel. Wat voor kleding je aan trekt is niet alleen bepalend voor de mood wat je op dat moment hebt, maar het is ook gelijk heel bepalend voor je uitstraling. Met de kleding die je draagt zeg je veel over jezelf. Maar klopt dit ook altijd wel.

Hoe vaak ben jij er bewust van wat je kleding aan de omgeving “verteld”? 

De meeste mensen die ik spreek denken er wel eens over na, maar zijn er niet bewust van wat ze dan uitstralen. Vraag het eens aan iemand in je omgeving wat jij uitstraalt. De antwoorden kunnen soms heel verassend zijn, want klopt het wel met wat jij in gedachten hebt. Kom jij op de momenten zakelijk over als jij dit wilt, of wil je juist open over komen en zelfvertrouwen uitstralen.

 

Wat kan het je opleveren als je er wel stil bij staat en je er bewust van bent?

 

Je krijgt zelfvertrouwen, want je voelt je prettig en comfortabel in wat je draagt. Meer zelfvertrouwen heeft een positief effect op je uitstraling en hoe anderen op je reageren.

Dit alleen omdat je aandacht aan je uitstraling hebt gegeven. Jouw buitenkant is onlosmakelijk verbonden met je binnenkant. Wil je graag meer weten wat de rol van kleding hier mee te maken heeft? Lees dan hier verder.

Wil je graag weten of jouw uitstraling klopt met wat jij ervan denkt. Wil je graag dat er met een kritische blik naar je totaalplaatje gekeken wordt? Laten we eens afspreken en kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Stralende groet,

Debby

Debby
info@styledbydebby.nl
Geen reactie's

Geef een reactie