Waarom je wel kunt fietsen met een jurk aan • Styled By Debby
1311
post-template-default,single,single-post,postid-1311,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
fietsen jurk

Waarom je wel kunt fietsen met een jurk aan

Fietsen met een jurk aan, ik vind het maar onhandig! Of je kunt je niet bewegen of hij waait steeds op!

Fiets jij ook zo graag met dit mooie weer? Ik heb niet altijd een auto ter beschikking dus ik doe bijna alles op de fiets. Nu ben ik een liefhebber van jurken, maar fietsen en een jurk is vaak niet een perfecte combinatie. Vooral niet als hij te strak is, want zit dan maar eens op een fietszadel! En een wijde jurk is ook een drama aangezien hij dan steeds op waait!

Maar geen jurken dragen is geen optie. Dus we gingen op zoek naar een oplossing hiervoor. Heb ik het over een jurk dan kun je dit ook als rok lezen want dit geeft namelijk hetzelfde probleem. Zeg je nu een jurk? Deze draag ik nooit, want ik heb geen idee welke bij mijn figuur past? Lees dan hier eens verder misschien kan ik je helpen bij een figuuradvies.

Het fietszadel

Het zadel van je fiets is ideaal voor een broek, maar voor een jurk/rok is dit een drama. Misschien heb jij ook wel eens een lelijke punt ter hoogte van je billen ontdekt na een stuk fietsen? De oplossing hiervoor is een rokzadel, ik spotte deze op bol.com. Je hebt ze vast wel eens gespot bij een fiets van een “oma”. Die weten dit namelijk al heel lang dat dit een ideale oplossing hiervoor is. Met zo’n zadel kun je heel goed smalle jurken dragen.

De wind

Hoe vaak ben jij een jurk naar beneden aan het trekken omdat hij steeds opwaaide? Niet erg handig hé, zeker niet als je fiets ook nog eens beladen met kinderen of boodschappen, je kunt dan wel 2 handen aan het stuur gebruiken.

De oplossing voor een opwaaiende jurk is; een muntstuk en een elastiekje.

Wat heb je hier voor nodig:

  • 1 munt
  • 1 elastiekje, liefst een flexibel haarelastiekje

Plaats onderaan je jurk aan de achterzijde het muntje, pak hem aan de voorzijde vast en plooi er wat stof om heen, draai nu het elastiekje om het muntje heen. Let op! Niet te strak, want hier komen kreukels van.

Zo lijkt het net of je een broek aan hebt. O ’ja als je bij je bestemming bent wel gelijk ff weghalen 😉

 

Fijn fietsen dames!

Debby
info@styledbydebby.nl
Geen reactie's

Geef een reactie