De oplossing voor een opgeruimde kledingkast

De oplossing voor een opgeruimde kledingkast

De oplossing voor een opgeruimde kledingkast, hij start hier.

Stond jij vanmorgen weer met je handen in je haren voor de kledingkast…

omdat je weer eens geen idee had wat aan te trekken? Dat is geen lekkere start van de ochtend. Het kost niet alleen veel energie, die je liever ergens anders in had willen steken, het levert je ook nog de nodige stress op. Kinderen die naar school moeten. Je moet zelf naar je werk. De lunch voorbereiden enzovoort. Daar kan niemand stress over kleding bij gebruiken, toch? Het kan geen lekkere start van de dag zijn.

Hoe fijn zou het zijn als je ‘s morgens je kledingkast opendoet zonder twijfels, omdat je zoveel leuke kleding hebt waar jij echt blij van wordt. Kleding waar je jezelf mooi, zelfverzekerd en blij in voelt. Kleding die je moeiteloos kunt vinden, omdat alles er overzichtelijk in ligt en hangt.

De oplossing voor een opgeruimde kledingkast

Hoe vaak ben jij er al aan begonnen om je kledingkast op te ruimen? En hoe vaak belandde het grootste gedeelte weer terug in je kledingkast, omdat je gewoonweg twijfelde of je het weg moest gooien? Want gooi je nu niet te veel weg in één keer? Wat als je er spijt van gaat krijgen als je het weg hebt gedaan? En hoe vaak had jij er wél echt spijt van dat je een item weg had gedaan.

Keuzes maken is niet altijd makkelijk en zeker niet als er een stemmetje fluistert; “maar wat als het nog weer in de mode komt? Wat als ik toch een paar kilo kwijtraak? Wat als….”

Als je energie en tijd uit je kledingkast wilt halen dan zal je er eerst tijd en energie in moeten stoppen. En uit ervaring weet ik dat dit best pittig kan zijn voor veel dames. De tijd die je er nu in stopt, verdien niet alleen jij straks dubbel terug, maar ook je partner en je kinderen genieten ervan mee. Meer tijd voor jezelf door een overzichtelijke kledingkast betekent een gelukkige en relaxte vrouw!

Is het tijd voor jou om het maximale uit het leven te halen. Geen momenten meer balend voor jouw kledingkast? In één keer dat toffe outfit uit je kast toveren? Het kan écht!

De oplossing voor een opgeruimde kledingkast lees je in het e-book ‘de eerste stap naar een kledingkast die laat zien wie jij bent’ hierin neem ik je stap voor stap mee naar die opgeruimde en overzichtelijke kledingkast. Je kunt hem via hier gratis downloaden.

Stralende groet,

Debby

Debby
info@styledbydebby.nl
Geen reactie's

Geef een reactie