kledingadvies image consultant

De grootste fout die ik ooit maakte!

Fouten we maken ze allemaal wel eens, maar de grootste fout die ik maakte koste me niet alleen veel geld, maar ook veel energie. Achteraf gezien had me dit allemaal bespaard kunnen blijven, als ik wist wat ik nu wist.

Het begon 10 jaar gelden toen ik zwanger was van mijn eerste. Trots op mijn lichaam en mijn groeiende buik. Die trotsheid was na mijn bevalling snel vergeten. Mijn buik was veranderd in een drilpudding en mijn borsten leken wel meloenen. Mijn zwangerschapskleding die ik al maanden aan had kon ik wel weg kijken, maar alle kleding die in mijn kast hingen daar paste ik niet in. Elke dag stond ik te balen voor mijn kledingkast omdat er bijna geen outfit was wat echt lekker zat en waar ik me happy in voelde. Uiteindelijk droeg ik maar elke keer dezelfde combinaties.

Na mijn verlofperiode ging ik weer aan het werk en was inmiddels wel een beetje gewend aan mijn ‘andere’ lichaam. Oké met heel veel up and downs. Met mijn nieuwe titel als moeder erbij probeerde ik er het beste van te maken. Make upje op mijn snoet om de wallen en bleke toet te verbergen. Ik dacht dat ik heel wat was, maar als ik de foto’s van nu terug bekijk, haha.

Door alle verandering verloor ik een beetje mijzelf, want wat vond ik nu echt mooi aan mijzelf. Ik wist het echt niet meer, het liefst liep ik een wijd shirt en een spijkerbroek. Maar ik had al wel in de gaten dat ik hier ook niet blijer van werd. Met een kleintje blijf je aan het wassen, zeker als je een spuugbaby hebt. Kleding moest praktisch zijn, snel in de wasmachine en weer aan.

Dat ik niet gelukkig was met mijn lichaam dat zag ik elke dag wel in de spiegel, maar ik wist eigenlijk ook niet meer welke kleuren ik mooi vond. Hierin vond ik de oplossing, een online kleurenanalyse. De grootste fout die ik ooit maakte!

Dit was mijn missie, dit moest iedereen weten!

Warme tinten, zoals bruin, crème en oker. Dit waren mijn kleuren volgens de test. Blij als ik was liet ik mijn haren in een warme tint verven. Kocht alleen maar kleding in warme tinten en combineerde deze met mijn favoriete kleuren zwart en grijs. En geloof me, met héél veel make up zag dit er ook best leuk uit.

Tijdens mijn eerste opleiding dag als image consultant was er ook een kleurenanalyse en wat bleek, ik droeg al jarenlang de “verkeerde” kleuren. Ik was in shock! De kleuren die ik droeg waren een totale mismatch en deden me niks dan goed. Vandaar ook de lagen make up die gebruikte om de boel een beetje te maskeren. Drie maanden heeft het me geduurd om enigszins te wennen aan mijn nieuwe kleuren. Tot op de dag van vandaag ben ik hier nog steeds super blij mee. Het scheelde tijd, want ik haalde moeiteloos de leukste combinaties uit mijn kledingkast. Opmaken doe ik nog steeds maar, nu alleen om juiste accenten te versterken. En elke keer als ik in de spiegel kijk word ik blij, nou als je hier geen positieve boost en energie van krijgt.

 

Dit was mijn missie, dit moest iedereen weten!

Inmiddels zijn we 5 jaar verder na mijn 1e dag van mijn opleiding, Styled by Debby is mijn trots. Hiermee wil ik een bijdragen leveren in de huidige maatschappij. Vrouwen laten inzien dat het niet alleen om de buitenkant, jezelf presenteren en zichtbaar zijn gaat. Het gaat over jezelf zien, jezelf kennen, van jezelf houden en vervolgens over wat je daaruit bewust uit wilt stralen. Kleding, haar en make-up kan daarin zoveel beteken, alleen beseffen nog te veel vrouwen dat niet.

 

Wil jij die eerste stap maken, laten zien wie je bent? Ik laat je met alle liefde het verschil hierin in zien en ervaren.

 

Eerst vrijblijvend afspreken, dit kan altijd via facetime/telefoon.

Je kunt me bereiken via info@styledbydebby.nl

Stralende groet,

Debby

Debby
info@styledbydebby.nl

Bedankt voor het lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat. Het meest actief ben ik op Instagram. Stralende groet, Debby

Geen reactie's

Geef een reactie