de beste versie van jezelf

De beste versie van jezelf worden

Je leest het vast wel eens op social media of ziet het voorbij komen in een tijdschrift.

De beste versie van jezelf worden!

Iedereen wil het beste uit zichzelf halen, maar hoe doe je dit als je zoveel beïnvloed wordt van buitenaf? Als je in tijdschriften alleen maar superslanke en mooie vrouwen ziet. Als de mode alleen maar uit kleding bestaat waar jij diep ongeluk van wordt. Als je alleen maar hoort dat je donkere kleding moet dragen, want dit kleedt zo lekker slank af. Hoe weet je dan uiteindelijk nog wat het beste voor jou is? Hoe maak je hier dan uit nog de beste keuzes die voor jouw persoonlijke werken?

 

In onze maatschappij is de beste versie van jezelf zijn niet makkelijk. Het kost tijd om te ontdekken waar jouw hart een sprongetje van maakt. En aan die tijd daar ontbreekt het ons vaak aan. Want we moeten al zoveel. Kinderen naar school, broodtrommels klaarmaken, et huishouden draaiende zien te houden, naar je werk toe, sporten, ons sociale contacten onderhouden. Ik weet niet hoe jij je in je leven staat, maar dit kost verdomd veel tijd!

Hoe en waar moeten we dan überhaupt de tijd vandaan zien te halen om de beste versie van ons zelf te worden?

Mijn beste versie was ik kwijt. Ergens was het er wel maar door geen me time in te lassen. Geen echte tijd voor mezelf te nemen was ik hem even kwijt en niet zichtbaar voor me.

Toen ik stil begon te staan en echt tijd voor mezelf begon te nemen vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. De corona tijd brengt ook mooie dingen met zich mee.  Langzaamaan begin ik mijn eigen ik weer te vinden, de beste versie van mijzelf te worden. Die kan ik alleen maar zijn door echt naar mij zelf te luisteren. Wat zegt mijn gevoel, word ik er echt blij van of is het iets wat mijn omgeving mij toe fluistert.

 

Het stemmetje in mijn achterhoofd die roept, doe maar niet want willen zullen anderen er wel niet van denken en zeggen -dit zou toch wel het allerergste zijn! –

 

Dat stemmetje in je achterhoofd dat ben jezelf. Heb jij al eens aan je omgeving gevraagd wat ze er daadwerkelijk van jouw keuzes vonden? Hun oordeel is natuurlijk totaal niet belangrijk, maar het maakt wel dat jij je er prettig bij voelt en een goed gevoel geeft. Uiteindelijk gaat het erom dat je keuzes maakt waar jij blij van wordt, waar jouw hart een sprongetje van maakt. Dan maak je ruimte voor jouw beste versie.

 

Het gaat om jouw binnenkant!

 

Kleding dragen waar je echt blij van wordt is maar een klein onderdeel van jou zijn, maar het geeft zo’n krachtig gevoel als je iets aan hebt waar je hele lichaam blij van wordt. Het effect heeft enorm veel invloed op jou zijn.

Het gaat dan niet alleen om jouw buitenkant, maar jouw binnenkant die telt en die te laten zien aan de buiten wereld dat is pas jouw beste versie van jezelf. Helaas wordt erin onze maatschappij nog te veel geoordeeld over de buitenkant. Dit vind ik erg jammer om te zien, want veel mooie vrouwen worden niet gewaardeerd om dat waar ze goed in zijn.

 

Op zoek naar de beste versie van jezelf start bij jezelf!

 

Wil je graag dat ik met je meedenk naar jouw beste versie van jezelf? Kijk eens op mijn website wat ik voor jouw kan betekenen. Stuur me dan een persoonlijk bericht via info@styledbydebby.nl  We kunnen (video)bellen of afspreken. Waar jij jou prettig bij voelt.

 

Stralende groet,

Debby

Debby
info@styledbydebby.nl

Bedankt voor het lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat. Het meest actief ben ik op Instagram. Stralende groet, Debby

Geen reactie's

Geef een reactie