“Jouw buitenkant

is onlosmakelijk verbonden

met jouw binnenkant.”

Kleding. Er is zoveel. En dan steeds die nieuwe trends. Hoe weet je nu wat bij je past als het telkens verandert? Ach ja, denk je dan al gauw, het is maar de buitenkant. Het gaat om de binnenkant niet waar?!

 

Toch werkt het niet helemaal zo. Kleding draagt op een bijzondere manier bij aan een gevoel van eigenheid en eigenwaarde. Door middel van je kleding, maar ook je haar en make-up, laat je zien, wie je bent. Het is een reflectie van de binnenkant en daardoor een onmiskenbaar deel van jezelf.

In de juiste kleding kan iedereen er fantastisch uitzien.

StyledbyDebby_Kleur-01

Je wordt gevormd door wat je meemaakt

Een mens verandert. Al onze ervaringen zorgen ervoor dat we groeien in wie we zijn. We leren onszelf elke dag een beetje beter kennen. Dat geldt voor ons karakter, onze eigenschappen, maar zeker ook voor onze smaak, voorkeuren en stijl.

 

Jezelf leren kennen, weten wie je bent, wat je wilt en welke keuzes je vervolgens wilt maken, is een voortdurend proces. Een weerspiegeling van dit proces, vind je terug in de manier, waarop je je kleedt en wie je ziet wanneer je in de spiegel kijkt.

Wisselwerking

 

De kennis over welke stijl bij je past, een persoonlijke kleurwaaier, jouw unieke maten en figuur en de combinaties van de verschillende kledingitems, die je al in je kast hebt, geven je nog meer inzicht in wie je bent. En zo is de cirkel weer rond. Rond, hoor ik je denken? Ja!

 

Het is namelijk een hardnekkige misvatting, dat kleding alleen over de buitenkant gaat. Binnen mijn vak is het de kunst om dat wat in jou zit, jouw persoonlijkheid en zelfs onbelichte delen van jou, terug te laten komen in dat wat je draagt. Zodat JIJ écht JIJ bent, er nog meer balans ontstaat tussen binnen en buiten en je vanuit zelfliefde, vol zelfvertrouwen jezelf kunt zijn.