Jouw stijl, persoonlijkheid

en inhoud van je kledingkast

zijn onlosmakelijk

met elkaar verbonden.

Een outfit kan qua kleur en figuur nog zo goed bij je passen. Past het niet bij wie je bent, dan zul je er niet blij van worden en je er ongemakkelijk in voelen. Het zal dus niet bijdragen aan een gevoel van zelfvertrouwen. Je wordt er eerder onzeker van. En dat is nu nét wat je niet wilt. Toch?!

Bij de zoektocht naar jouw stijl kijken we verder dan de buitenkant en modetrends. Het uitgangspunt bij alles wat je kiest qua kleding en wat ik analyseer en adviseer ben JIJ.

Kleding die in harmonie is met jou persoonlijke kleuren en figuur zal aanvoelen als een tweede huid. Het voelt goed en dit straal je ook uit. ‘Die ziet er goed uit’ is een veel gehoorde reactie, omdat het perfect bij jou past.

Een outfit kan nog zo mooi en perfect gestyld zijn, qua kleur en figuur,
klopt het niet met wie jij bent, dan zal het geen goede match zijn.

vrouw leest magazine, welke stijl past bij jou

Wat gaan we doen?

Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst en gaat aan de slag om een moodbord samen te stellen. Ik ga met je in gesprek, stel je stijlvragen, laat je verschillende stijltypen zien en vervolgens bekijken we samen de inhoud van je kledingkast. Zo krijg ik een goed beeld van jou en waar je voorkeuren liggen met betrekking tot kleding en accessoires. Tegelijkertijd ontstaat er bij jou inzicht in wie je bent, wat je uit wilt stralen en hoe jouw kleding daaraan bijdraagt én, belangrijker nog, in de toekomst aan kan bijdragen.

Vragen, die in het bijzonder aan bod komen, zijn:

 

– Waar baseer jij de keuzes op, die jij maakt met betrekking tot jouw kleding?
– Waar hou je eigenlijk echt van? Wat vind jij mooi? Wat past bij jou?
– Vertegenwoordigt de kleding in je kledingkast jouw stijl en persoonlijkheid?
– Hoe vertaal je jouw unieke stijl naar passende (nieuwe) kledingsets in je kledingkast?

 

Tijdens onze duik in je kledingkast bespreken we je stijl en merk je al gauw welke kleding daarbij past en wat niet. Ik leer je hoe je jouw kleding eenvoudig met elkaar mixt & matcht. We maken een boodschappenlijstje met items, die ontbreken en een aanvulling zullen zijn. Ook geef ik je tips voor het opruimen, sorteren én afscheid nemen van je kleding.

Wat je erbij krijgt

 

Na de afspraak ontvang je per mail de belangrijkste punten uit de afspraak, een persoonlijk stijlpaspoort.