Wist je dat het dragen

van kleding en make-up

in de juiste kleur

een groot verschil

kan uitmaken?

Het is het verschil tussen er GOED uitzien, en er FANTASTISCH uitzien. Door jouw unieke kleuren te dragen, oog je jonger, fitter én zie je er stralender uit. Wie wil dat nu niet?

 

De ondertoon van een kleur, helder – gedempt – donker – licht, bepaalt welke kleuren goed passen bij je huid, oog- en haarkleur. Het dragen van de juiste kleuren, laat je stralen. Het vergroot letterlijk en figuurlijk je zichtbaarheid. Een kleuranalyse helpt je jouw kleuren te ontdekken, zodat je aan de hand van jouw unieke kleurwaaier, kleur voor je kunt gaan laten werken.

Tijdens een kleuranalyse en -advies ontdek je welke kleuren perfect passen

bij jouw unieke oog-, huid- en haarkleur.

gekleurde sjaals blauw, taal, groen

Wat gaan we doen?

  • We starten met een uitleg over het ontstaan van kleuren, hoe ze zijn opgebouwd en wat ze kunnen doen voor je uitstraling als je de juiste kleuren draagt.

 

  • Dan volgt de kleuranalyse. Met behulp van verschillende kleurkragen bekijk ik welk kleurseizoen je bent. Als het duidelijk is, laat ik je de verschillen zien. Vervolgens leg ik je uit welke kleuren je het best kunt dragen en welke niet.

 

  • Daarna bespreken we hoe je met je eigen kleurwaaier werkt en kleurencombinaties maakt, die je fantastisch staan. Aansluitend geef ik je tips hoe je met jouw kleuren en de verkregen inzichten daarin, een “nieuw begin” maakt in je eigen kledingkast.

 

  • Als afsluiting nemen we een kijkje in kledingkast. Hierbij bekijken we je kleding met de waaier en hoe je kleding combineert met je eigen contrast.

Belangrijk

 

  • Voor een Kleuranalyse en -advies is het niet wenselijk dat je make-up draagt. Op die manier is de natuurlijke teint van je huid, waarop de analyse grotendeels gebaseerd is, beter te zien.

 

  • De analyse doe ik bij voorkeur in de ochtend, omdat met daglicht jouw huid het meest natuurlijk overkomt. Lamplicht is onnatuurlijk en geeft je huidskleur niet goed weer.

Wat je erbij krijgt

 

Per mail ontvang je een uitgebreid e-book over jouw kleurtype. Daarnaast krijg je ook het kleurinformatie e-book cadeau. Daarbij krijg je een colorpocket kleurwaaier met daarin jouw 36 allerbeste kleuren, super handig als geheugensteuntje bij het shoppen.

JA, ik wil een Kleuranalyse en -advies