Te dikke billen,

te kleine borsten,

last van heupkussentjes,

bungelende onderarmen

of dikke kuiten.

Een lijf dat erg veranderd is na de zwangerschap. Te klein, te groot, te zwaar, te dun. Elke vrouw kan wel iets aan haar lichaam opnoemen, waar ze niet tevreden over is.

 

Jij vast ook.

 

Maar wat als ik je vertel dat je, door het dragen van kleding met de juiste pasvorm, het accent kunt verleggen naar de mooie delen van je lichaam. Zodat je de sterke punten onderstreept en de mindere punten subtiel camoufleert. Met een goede pasvorm kan iedereen er namelijk fantastisch uitzien, ongeacht je maat, leeftijd en figuur.

 

De pasvorm is ontzettend belangrijk om een outfit te laten slagen. Als je weet wat jouw figuurtype is, dan kun je hier heel makkelijk rekening mee houden bij het kopen van kleding.

Kleding dragen met een perfecte pasvorm voelt natuurlijk en eigen.

Het ondersteunt het zelfvertrouwen en het gevoel jezelf te kunnen zijn. 

Wat gaan we doen?

Voor een (pas)spiegel zoomen we in op jouw figuur. Ik laat je zien hoe je door middel van de juiste pasvorm het accent verlegt naar die delen van je lichaam, waar je tevreden over bent. Daarnaast laat ik je ervaren welke materialen het best bij je figuur passen. Een figuuranalyse is direct gekoppeld aan een kledingkastcheck. Hierbij bekijken we de kleding uit je kledingkast en wat voor effect ze hebben op jouw figuur.

paspop met centimeter om. Maten met bij een figuuranalyse- en advies

Belangrijk en goed onthouden!

 

Het uitgangspunt bij een figuuranalyse ben jij. Uniek, zoals je bent. Daar hoort ook je figuur bij. Je figuur laat zich meten in getalletjes. Ik wil dat je één ding weet en dat is dat deze getalletjes alleen dienstdoen om te bepalen welk figuurtype je bent en welke pasvorm recht doet aan jouw lichaam. Verder zeggen ze (mij) niets.

 

Tijdens de figuuranalyse is het handig als je een legging met een hemdje draagt, zodat je figuur goed te zien is en ik eenvoudig je maten kan nemen. Dat hoeft natuurlijk niet direct bij het begin van de afspraak. Je kunt het even aandoen, wanneer we zover zijn.

Wat je erbij krijgt

 

Na de afspraak krijg je een e-book, dat speciaal voor jou is samengesteld. Daarin vind je adviezen met betrekking tot je figuurvorm, gezichtsvorm, specifieke onderdelen van je figuur die extra aandacht nodig hebben, je lichaamsbouw, lengte, proporties en belijningen in je lichaam en gezicht. 

 

Waardevolle inhoud dus en ontzettend handig om thuis nog even rustig door te lezen en te bewaren.

JA, ik wil een Figuuranalyse en -advies